Υποέργο 1 «Μηχανισμός υποστήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων στο Δήμο Λαμιέων»

AMFIKTYONIES
  • 4 Ιανουαρίου, 2023

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΕ» προκηρύσσει Ανοικτό, Ηλεκτρονικό, Διεθνή Διαγωνισμό μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης ποιότητας - τιμής, για την επιλογή αναδόχου του Υποέργου 1 «Μηχανισμός υποστήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων στο Δήμο Λαμιέων» στο πλαίσιο του έργου «Πιλοτικά / Οριζόντια Εργαλεία για την υποστήριξη της Προσαρμογής των τοπικών επιχειρήσεων και των Εργαζομένων σε αυτές στις αλλαγές του ανταγωνισμού και στις ευκαιρίες της ΒΑΑ/ΟΧΕ», που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016.
Το Υποέργο αφορά στην ανάπτυξη και λειτουργία Μηχανισμού στρατηγικής πληροφόρησης και ενημέρωσης επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Λαμιέων στο πλαίσιο της Πράξης «Πιλοτικά / Οριζόντια Εργαλεία για την υποστήριξη της Προσαρμογής των τοπικών επιχειρήσεων και των Εργαζομένων σε αυτές στις αλλαγές του ανταγωνισμού και στις ευκαιρίες της ΒΑΑ/ΟΧΕ».
Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων τριάντα πέντε χιλιάδων τετρακοσίων ογδόντα τριών ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά 435.483,87€ (μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) και συνολικού προϋπολογισμού πεντακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ 540.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 13η Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 23:59.
Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.
Προσφορά η οποία ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο από τον ανωτέρω προβλεπόμενο απορρίπτεται. Δεν επιτρέπονται εναλλακτικές προσφορές.

Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 8.709,68 €, η οποία αντιστοιχεί στο 2% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης και πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε έντεκα (11) μήνες από την υπογραφή της.

 

News

For more information

Contact us

Find us on the map
Or call us at (+30)22312 00200