Υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση για μεταφορά καλών πρακτικών του προγράμματος URBACT

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ
  • 2 Ιουλίου, 2024

Την Παρασκευή στις 28 Ιουνίου ο Αναπτυξιακός Οργανισμός "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε." υπέβαλλε την πρόταση του στην Πρόσκληση για μεταφορά καλών πρακτικών του Προγράμματος Urbact: https://urbact.eu/deite-kai-ginete-oratoi-treis-poly-kaloi-logoi-gia-na-dilosete-symmetohi-stin-prosklisi-kalon

Μέσω της τρέχουσας πρόσκλησης καλών πρακτικών, το πρόγραμμα URBACT προσφέρει σε όλες τις πόλεις ανά την Ευρώπη την ευκαιρία να αναδείξουν τις καινοτόμες εκείνες αστικές πολιτικές και στρατηγικές που έχουν καταφέρει να υλοποιήσουν επιτυχώς σε τοπικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη ενωσιακή πρωτοβουλία προτρέπει τις ευρωπαϊκές πόλεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους αναφορικά με βέλτιστες πρακτικές βιώσιμης αστικής ανάπτυξης που έχουν υιοθετήσει και εφαρμόσει, κατά το πρόσφατο παρελθόν, σε τομείς όπως ο μηδενισμός των ανθρακούχων εκπομπών, η κυκλική οικονομία, η παιδεία, η υγεία, η μετανάστευση, η τοπική ανάπτυξη, οι χρήσεις γης, η έρευνα και η καινοτομία. 

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε." υπέβαλλε την καλή πρακτική του σχεδιασμού και ανάπτυξης της κινητής εφαρμογής "MyLAmia App" με Ενημερωτικό – Ιστορικό – Τουριστικό περιεχόμενο που αναδεικνύει τα μνημεία, όλα τα αξιοθέατα αλλά και τα μοναδικής ομορφιάς τοπία.

Η παρούσα κινητή εφαρμογή παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να προσελκύσει και να διευκολύνει τον καθένα ξεχωριστά να επισκεφτεί και να απολαύσει την Λαμία, έναν τόπο που η φύση έχει προικίσει με σπάνια ομορφιά, πλούσια ιστορία, ένδοξο παρελθόν, πολλά αξιοθέατα αλλά και μνημεία που αξίζει να επισκεφτείτε. Επιπλέον, στην εφαρμογή υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την διαμονή στην πόλη της Λαμίας και την ευρύτερη περιοχή.

Η κινητή εφαρμογή MyLamia σχεδιάστηκε για να είναι φιλική προς τον χρήστη, γρήγορη και ασφαλής. Είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά. Επιπλέον δημιουργήθηκε αντίστοιχο website ώστε οι χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και από τα προγράμματα περιήγησης:

https://mh3.m-hospb2b.com/apps/mylamia_loyalty_web_profile/

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βρείτε μας στον χάρτη
ή καλέστε μας στο (+30)22312 00200